Hétfőtől él az ideiglenes változás

2023.09.08. 10:24

Épületfelújítás miatt lezárják a Csónakázó-tó melletti sétányt a Tóparti Gimnáziumnál

Épületfelújítás miatt szeptember 11-től, hétfőtől lezárják a Csónakázó-tó melletti sétányt a Tóparti Gimnázium és Művészeti Szakgimnázium főbejáratánál. Az épületet a Malom csatorna irányából lehet majd megkerülni, de az SZKKK bejárata megközelíthető marad. A közlekedőket a helyszínen kihelyezett táblákon tájékoztatják.

Feol.hu

Ezen a területen most már dolgoznak, így az átjárás tilos, lezárták ezt a szakaszt

Fotó: FMH-archív

A Tóparti Gimnázium és Művészeti Szakgimnázium, valamint a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ épületegyüttesének felújítása kapcsán szeptember 11-től, hétfőtől lezárják a Csónakázó-tó felöli sétányt a Gimnázium bejárati, azaz a tó felé benyúló épületrésznél. Az iskolát a Malom csatorna felöli oldalon lehet majd megkerülni. A lezárástól függetlenül a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ tópart felöli bejárata továbbra is elérhető marad.

A helyszínen táblákon hívják fel a figyelmet az ideiglenes változásra. Kérik, egyben köszönik az arra közlekedők megértését és türelmét!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában