Direkt leszorítja...

2023.09.07. 09:30

"Csak azért is lenyomlak!" – Eszement erőfitogtatás az M7-esen (videó)

Feol.hu

Fotó: bpiautosok.hu

Nem bírta megelőzni, ezért a külső sávból nagy sebességgel érkező BMW direkt leszorítja a belső sávban haladó Porschét. A szalagkorlátra. Persze külön pikantériája a bpiautosok.hu-hoz pattant dashcam felvételnek, hogy a Porsche, a BMW viselkedésére úgy "válaszol", hogy inkább  lemegy a pályáról, minthogy elengedje.

A hátsó fedélzeti kamera rögzítette, ahogy óriási sebességgel előzik le "duplán" a külső sávban gyanútlanul autózó Suzukit. Egy ponton, ahogy a fenti képen is látszik, egyszerre, egy vonalban haladnak a kétsávos autópályán. Csak a csodának köszönhető, hogy ebből nem lett baleset. 

465 hozzászólás olvasható a felháborító videó alatt, amit az internetes oldal szerdán tett közzé. Az embereket megosztják a látottak, és nem egységesek az álláspontok azt illetően, hogy ki a fő ludasa a jelenetnek (nevezzük inkább közúti veszélyeztetőnek)? Önnek mi a véleménye? 

Szerző: HBL

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában