Segítők

2023.09.20. 07:00

Az angyaloknak is van szárnya – a sukorói vadmadárkórházba látogattak

A sukorói vadmadárkórház adta hírül közösségi oldalán, hogy egy lelkes, önkéntes csapat felújította a röpdéiket a napokban.

Horváth-Buthy Lilla

Fotó: Vadmadárkórház Sukoró

Berkényi Tamás doktor és csapata a Facebookon is köszönetet mondott azoknak a segítőknek, akiknek összefogásával, segítségével megújulhattak a kórház röpdéi. Mint írták, az angyalok köztünk élnek! Rita és áldozatai néven, egy lelkes, odaadó, vidám, állatszerető és rendkívül hatékonyan dolgozó önkéntes csapat, egy baráti társaság látogatott el Biatorbágyról Sukoróra.

"Grampsch Rita támogatónk felhívására, viccesen áldozatként, de igazából önzetlenül, segítő szándékkal, a szabadidejüket feláldozva jöttek el, felújítani a röpdéinket. Az alapoktól a tetőig megújult minden. A külső és belső falak lefestése, a hátsó falak nádazása, az ülőrudak cseréje és műfűvel borítása, az aljzat cseréje, külső falak-, ajtók-, díszlécek festése, karám átfestése, épületek festése, mind az ő munkájuk. Mindezt megcsinálták úgy, hogy ez a Vadmadárkórháznak egy fillérjébe sem került. Minden anyagot, festéket, ők vettek. A képek önmagukért beszélnek, róluk. A munkákat még Sukoró polgármester asszonya is megtekintette. Örültünk, és hálásan köszönjük hogy meglátogatott bennünket! Igazából nincs arra szó, ami teljes mértékben kifejezné, hogy mennyire nagyra értékeljük a támogatásukat, és a sok-sok köszönöm sem fejezi ki igazán azt a hálát, amit érzünk!"  - fogalmazott a bejegyzés írója. 

Fotó: Vadmadárkórház, Sukoró

S nem lenne teljes a cikk, ha nem állna itt a csapatnévsor is: Rita, Laci, Kinga, Zoli, Aliz, Anna, Márti, Zoli, Norbi, Roxi, Beni. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában