Sokszáz ember maradt csütörtökön este villany nélkül

2023.09.08. 10:54

Áramkimaradás: a javításon még dolgoznak, de már mindenhol van áram

A csütörtök esti áramszünetet egy hiba okozta, aminek a javításán még dolgoznak, ettől függetlenül mindenhol van áram Székesfehérváron.

Házi Péter

A Palotavárost ellátó állomáson történt meghibásodás, ez okozta az áramkimaradást

Fotó: Archív - Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Amint arról csütörtök este beszámoltunk, teljes sötétségbe borult a fél város. Az áramszünet nem sokkal 20:45 előtt sújtott le a városra. Az e-ont megkerestük, arról érdeklődve, mi okozhatta a komoly áramkimaradást, illetve azt megkérdeztük, sikerült-e megoldani a problémát.

A szolgáltató cég válasza szerint a csütörtök este 20 óra 35 perckor a Palotaváros városrészt ellátó alállomásban történt meghibásodás. "Ügyfeleink áramellátásának mielőbbi visszaállítására kollégáink több távműködtetésű kapcsolást végeztek, így 21 óra 7 percre minden érintett háztartásban ismét biztosított volt a szolgálatás. A hiba javításán pénteken is dolgoztak szakembereink, ez idő alatt azonban ügyfelek áramellátása továbbra is biztosított maradt. "

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában