A „33”-as járaton ideiglenesen kimarad az Ezredéves Iskola megálló

2023.08.01. 19:00

Útzár augusztus 16-ig a Havranek József utca - Móri út csomópont laktanyák irányába vezető ágán

Tájékoztatjuk a lakosságot és a gépjárművezetőket, hogy a Móri út felújítási munkáihoz kapcsolódóan 2023. augusztus 2-án, szerdán reggel 8.00 órától előreláthatólag augusztus 16-ig útzárat vezetnek be a Havranek József utca - Móri út csomópont laktanyák irányába vezető ágán.

Feol.hu

Ahogy az ÖKK közleményéből megtudtuk, az útzár miatt nem biztosítható a csomópontban a gépjárművek Móri útról történő lekanyarodása és a Havranek József utca irányába továbbhaladása. A Havranek József utcáról a Móri útra történő kihajtás biztosított marad.
A lezárás időtartama alatt, az autóbusz-közlekedés biztosítása érdekében egyirányúsítják a Szent Vendel közt a Havranek József utca irányába. A „33”-as helyi járatos autóbusz útvonalán így ideiglenesen kimarad az Ezredéves Általános Iskola megálló. 
Kérjük a közlekedőket, hogy úti céljaik megközelítése során a bevezetésre kerülő korlátozásokra és a kihelyezésre kerülő közúti jelzésekre fokozott figyelmet fordítsanak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában