Utolsó előtti nap a Bregyó táborban

2023.08.10. 15:37

Utoljára sütötték el a légpuskákat

Lezajlott az utolsó légpuskalövészet is a Napraforgó Városi Napközis Táborban augusztus 10-én a Bregyóban.

Déri Brenda

Fotó: Fehér Gábor / FMH

Végéhez közeledik a hét héten át tartó napközis tábor, melynek utolsó előtti napjára látogattunk ki a Bregyóba, ahol a bátrabb gyerekek már javában lövöldöztek a légpuskákkal. De azért azok a lurkók is megtalálták a helyüket, akiket annyira nem érdekelt a fegyverek világa. Játszottak, fociztak, kézműveskedtek. Kovácsné Boros Ildikó az idei tábor vezetője a nap hátralévő részéről elárulta, hogy lesz még kisvonatozás, strand, valamint elkezdenek a zárónapra is készülni.

Fotó: Fehér Gábor / FMH

– A pénteki napon zárul az idei Bregyó tábor, amire egy külön kiállítással is készülünk, de ezentúl lesz táncház, meglepetés tánc, tájfutás és különböző foglalkozások – részletezte a táborvezető, akitől azt is megtudtuk, hogy a nyár folyamán összességében több száz gyermek töltötte a táborban a napjait.

A légpuskalövészettel egy időben zajlott Kovács István vezetésével egy interaktív foglalkozás, melynek témaköre az olimpia volt. István azon szerencsések közé tartozott, akik 2008-ban Pekingben 200 méteres távon futhattak az olimpián, miközben vitték az olimpiai fáklyát. István mellett egyébként Halász Judit, Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színésznő, énekes, érdemes művész, valamint Barabás Éva, műsorvezető is vitte a fáklyát Pekingben. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában