Már megkezdték a javítást

2023.08.16. 10:42

Nem működnek a jelzőlámpák a Budai út-Zombori út kereszteződésében (frissítve!)

Az autósok már észrevehettek, hogy kedd óta nem működnek a közlekedési lámpák Székesfehérváron a Budai út-Zombori út kereszteződésében.

Déri Brenda

Fotó: SZNJ / FMH

Az illetékes Magyar Közút már értesült a problémáról és tegnap óta dolgoznak a hiba elhárításán, de annak jellege miatt külső, szerződött szakvállalkozó bevonására volt szükséges. Megkeresésükkor elmondták, hogy a jelzőlámpa várhatóan néhány nap múlva újra üzemképes lesz.

A jelzőlámpa hibáját már észlelték munkatársaink, a tegnapi napon a helyszínen azonnal megvizsgálták a berendezést, de a hiba jellege miatt külső, szerződött szakvállalkozó bevonása volt szükséges. A vállalkozó a javítást megkezdte, tájékoztatásuk szerint várhatóan a vezérlőgép cseréje szükséges, ezért a jelzőlámpa újbóli működése csak néhány nap múlva lesz biztosítható. Addig is kérjük a közlekedőket, hogy ne megszokásból vezessenek, tartsák be a csomópontban kint lévő táblák jelzéseit és KRESZ szabályokat – válaszolták.

Frissítés 12:45 

A vállalkozó végzett a javítással, a jelzőlámpa ismét zavartalanul működik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában