Elismerő szavak, tisztelgő tekintetek

2023.08.09. 17:30

Moór Gyulától búcsúztak, aki 50 év után nyugdíjba vonult az Ikarustól (galéria)

Augusztus 9-én a Városháza kistanácstermében Polgármesteri Emlékérmet vehetett át Moór Gyula, aki több mint 50 év ’szolgálat’ után nyugdíjba vonult az Ikarustól.

Déri Brenda

Fotó: Fehér Gábor / FMH

Elismerő szavak, tisztelgő tekintetek, büszke mosolyok, ezeket kapta a tárgyi ajándékok mellett Moór Gyula, aki az elmúlt 50 évben szerves része volt az Ikarus Globar Zrt.-nek. Mint Cser-Palkovics András, polgármester köszöntőbeszédében fogalmazott hűségét, alázatát és magas szintű szakmai tudását az Ikaruson keresztül a város is érezte. Éppen ezért fontosnak tartotta, hogy az elmúlt 5 évtized munkáját együtt, valamennyi vezetővel közösen ismerjék el egy arra méltó helyszínen. Az átadó után nem sokkal a városvezető közösségi oldalán is tiszteletét fejezte ki a nyugdíjba vonuló szakembernek, valamint a többi fehérvárinak, akik a mai gazdaság alapjait tették le. 

Az Ikarus Global Zrt. részéről Benkócs Tamás alelnök szerint Moór Gyula azon emberek táborát erősíti és, amíg csak él erősíteni is fogja, akik életük során tanulnak, dolgoznak, majd pedig tanítanak. Mint mondta sokan a harmadik fázisban már inkább a pihenést választják, azokat a pihentető, jól megérdemelt nyugdíjas éveket, de Gyula nem, így bízik benne, hogy még sok-sok évig együtt dolgozhatnak. 

 

Majd a beszédeket követően átadták az ajándékokat, amit meglepő módon nem csak az ünnepelt kapott, hanem felesége is, hiszen – mondták – ahhoz, hogy valaki ennyit dolgozhasson, bizony az otthoni támogatás és türelem is kellett. 

Habár a meghatódottságtól nehezen találta a szavakat, de azért Moór Gyula is szólt néhány szót, melyben megköszönte, hogy részese lehetett az Ikarusnak, a cég fejlődésének és az autóbuszok fellendítésének. 


 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában