Frissen Fejérből

2023.08.22. 15:30

Megújul a tóvárosi sportpálya

A székesfehérvári Tóvárosi lakónegyedben ígért fejlesztések, felújítások kivitelezési munkálatai már javában zajlanak. Jelenleg a toronysori kosárlabdapálya aszfaltja kap új réteget.

S. Töttő Rita

Fotó: S. Töttő Rita / FMH

Ahogy azt nyár elején a körzet önkormányzati képviselője, Mészáros Attila alpolgármester ígérte, megkezdődtek a felújítási munkálatok a Tóvárosi lakónegyedben. Mészáros Attila akkori tájékoztatása szerint közvilágítás bővítés, sportpálya- és járdafelújítás is szerepel az idei évi tervek között.

 Összesen több mint 50 millió forint értékű felújításra számíthatnak a lakók. A toronysori aszfaltos sportpálya felújítása zajlik jelenleg, de az önkormányzat tájékoztatása szerint a kapuk mögötti hálószakaszt is felújítják .

Továbbá a körzetben a Toronysor 3-4. előtti járda is megújul, a Körte utcában a közvilágítás fejlesztése történik meg, a Szőlő és Halom utcák kereszteződésében pedig forgalomcsillapító kiemelt pódiumot építenek. A Sárkeresztúri úton folytatják a padka a felújítást, a Szárcsa utcában pedig a közvilágítás tervezésre folytatódik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában