Frissen Fejérből

2023.08.16. 16:00

Megkezdődhet a Kodolányi felújítása

Királyi Napok ide vagy oda a városban zajló fejlesztések nem állhatnak le. Ide értve a Kodolányi János Gimnázium és a régi Ybl Miklós Szakgimnázium épületét is, amelyeket már csak egy ’karnyújtás’ választja el attól, hogy megújuljanak.

Déri Brenda

Fotó: Horváth-Buthy Lilla / FMH-Archív

Mivel lezárul a Kodolányi János Gimnázium és a régi Ybl Miklós Szakgimnázium épületének felújítására vonatkozó közbeszerzési eljárás és már ’csak’ a közgyűlésnek kell elfogadni annak eredményét, kezdődhet is az átfogó iskolafejlesztés – olvasható Cser-Palkovics András közösségi oldalán, aki emellett azt is megosztotta, hogy milyen egyéb döntéseket kell meghozniuk a heti közgyűlésen és a bizottsági üléseken. 

Mint írja az ingyenes LED-csere program második ütemét is elindítják és az, aki az első etapban nem pályázott, október 1. és október 31. között még megteheti. A ledes fényforrások kiosztására várhatóan jövő tavasszal kerül sor. 

Ezentúl kiírják a közbeszerzést a Gáz utcai garázssor felújítására és rendbe tételére, eleget téve a környéken lakók és garázsbérlők régi és jogos elvárásának, miszerint felújításra szorul az igencsak rossz állapotban lévő útburkolat. 

„Remélem, hogy minden ügyben pozitívan dönt a pénteki közgyűlés és az előkészítő bizottságok, hiszen Fehérvár ügyeinek a nyár során is haladniuk kell” – fogalmazott zárógondolatában.


 


 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában