Borzasztó tragédia

2023.08.21. 20:00

Kedveséhez tartott a 45 éves férfi, akit elgázolt a vonat múlt pénteken Agárdnál

Tibornak hívták azt a 45 éves életvidám férfit, akit elgázolt a vonat péntek reggel Agárdon. Édesanyja, Éva a mai napig nem hiszi el, hogy gyermeke nem tér már haza.

Déri Brenda

Forrás: olvasói

Ahogy arról péntek reggel beszámoltuk egy kerekesszékes férfit elgázolt a vonat Agárdon, a Vasút utca és a Strand utca kereszteződésében lévő kiépített vasúti átjáróban. Mint utólag az áldozat édesanyjától megtudtuk, fia éppen a kedveséhez tartott, amikor megtörtént a tragédia.

– Nagyon sokan kihasználták, becsapták a fiamat, aki mindig jó szívvel és bizalommal fordult az emberek felé. Nemrég azonban talált egy szintén kerekesszékes lányt, hozzá tartott pénteken is Gyöngyösre. Általában néhány napot nála töltött minden héten. Pénteken fél 8-kor indult a vonat, de Tibi már egy órával előtte elindult a mopedjével, hogy biztos időben odaérjen. Jó ideje nem működik már a lift az állomáson, így kerülnie kellett és az átjárón keresztül tudott csak feljutni a peronra. Úgy gondolom, hogy nem mérte fel elég jól a gyorsvonat sebességét és nem ért át időben, mert a vonat a mopedjének a hátulját kapta el, de olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy nem tudták megmenteni – mesélte elcsukló hangon az édesanya, aki a rendőrségtől tudta meg, hogy mi történt a fiával.

Éva miután a fia elment visszafeküdt még aludni, majd nem sokkal később a rendőrség csengetett, hogy elmondják mi történt és a baleset helyszínére vigyék.

– A helyszínelés után nézhettem csak meg, külsőleg nem láttam rajta sérüléseket. Megsimogattam a fejét és elköszöntem tőle – emlékezett vissza Éva, aki értetlenül áll még mindig a történtek előtt. Nem tudja elhinni, hogy nem jön már többet haza a gyermeke.

Elmesélte még, hogy Tibort a betegsége – sclerosis multiplex – mellett, rengeteg kudarc és bántás érte. Sokszor tapasztalta, hogy rosszul bánnak vele. Pedig ő csak arra vágyott, hogy szeressen és szeressék.

Nyugodjék békében!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában