Kék hírek

2023.08.18. 08:24

Elgázolt egy kerekesszékes férfit a vonat Agárdnál

A MÁV alig egy órája közösségi oldalán osztotta meg a sajnálatos hírt, miszerint a Celldömölkről a Déli pályaudvarra tartó személyvonat - 9009 - Ódinnyés és Gárdony között, Agárdnál elgázolt egy embert.

Déri Brenda

Illusztráció!

Fotó: Huszár Márk / Heves Megyei Hírlap

Mint írják a hatósági intézkedések miatt a két állomás között csak az egyik vágányon közlekedhetnek a vonatok. Éppen ezért a Budapest–Székesfehérvár vonalon 15-20 perccel megnő a vonatok menetideje.

A helyszínelés végéig Agárd és Dinnyés megállóhelyen a vonatok mindkét irányban a 2. vágányon állnak meg.

A MÁV tájékoztatása után nem sokkal a rendőrség is kiadott egy közleményt, melyben leírták, hogy a jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján augusztus 18-án 6 óra 45 perc körül Agárdon, a Vasút utca és a Strand utca kereszteződésében lévő kiépített vasúti átjáróban egy kerekesszékkel közlekedő férfi haladt át, amikor a Celldömölk irányából Budapest felé tartó személyvonat elgázolta.

"Az ütközés következtében a 45 éves férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A baleset körülményeit a Gárdonyi Rendőrkapitányság vizsgálja"- írták.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!