Íme az akció, amivel készülnek!

2023.08.11. 17:30

Így tervezik a jövő évi EFOTT-ot

Ahogy vége lett az idei EFOTT-nak, a szervezők már a 2024-es terveket szövik. Íme az akció, amivel készülnek!

S. Töttő Rita

Fotó: S. Töttő Rita / FMH

Ahogy azt már a rendezvény idején lehetett tudni, nyitó-és zárónapján is teltházzal futott a 2023-as EFOTT fesztivál, amely a Velencei-tó térségének leglátogatottabb rendezvénye. Az elmúlt időszak gazdasági helyzete, a növekvő árak és megélhetési költségek azonban az egyetemistákat is érzékenyen érintették, ezért – áll Budai Marcell, az EFOTT sajtófőnökének nyilatkozatában – a szervezők különleges akciót hirdettek már most: 2020-as áron zajlik a jegyértékesítés a jövő évi fesztiválra.

Jövőre lesz 48 éves az EFOTT fesztivál, amelyre éppen ezért összesen 480-480 diák, illetve „feketeöves rajongó” még olcsóbban, szuperkedvezménnyel juthat be jövőre.

 „A fesztiválnak kiemelt szerepe van a közösségépítésben az egyetemisták között, ezért hatalmas öröm és elismerés, hogy ekkora volt az érdeklődés a koncertek és a nappali programok iránt. Különösen egy olyan évben, amikor az egyetemistákat sem kerülik el a gazdasági nehézségek. Tavaly azt mondtuk: akkorát ment az EFOTT, mintha sosem lett volna COVID, most pedig akkorát mentünk, mintha sosem lett volna infláció. Célunk, hogy a nehéz gazdasági helyzet ellenére továbbra is megfizethető maradjon a hallgatók számára a fesztivál” – mondta Budai Marcell, az EFOTT sajtófőnöke. Mint kiderült, már javában zajlanak az előkészületek a jövő évi EFOTT-ra, a házigazda egyetemi pozícióra is kiírják a pályázatot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában