A vendég Ertsey Attila építész

2023.08.29. 07:30

Hétvezér est Székesfehérváron

A Fejér Szövetség 607. Hétvezér estjén Egy pénz- és tulajdonreform körvonalai egy globális pénzügyi krízis előtt címmel Ertsey Attila építész tart előadást augusztus 29-én, kedden 18 órakor Székesfehérváron, a Királykút Emlékházban.

V. Varga József

Ertsey Attila építész, a Kós Károly Alapítvány kuratóriumi elnöke

Fotó: Archív (Török Tamás)

Ertsey Attila építész – Makovecz Imre (1935–2011) tanítványa – a Kós Károly Alapítvány kuratóriumi elnöke, az önfenntartó házakkal és településekkel foglalkozó ökologikus építészet meghatározó alakja.

– Ertsey Attila előadásainak tématerülete szinte kimeríthetetlen, hiszen mint az Európai Közép negyedéves folyóirat alapító szerkesztője a jelenkor válságjelenségeit, mint szimptómákat tekinti át, és az új paradigma megvalósításán dolgozik, s sürgető szellemi és életmódbeli váltásra szólítja hallgatóit az ökológiai változásokon túl a Great Reset (Nagy Újraindítás) világméretű elképzelés hatására megváltozott világban – mondta el lapunknak Boór Ferenc, a Fejér Szövetség társelnöke.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában