Munkálatok

2023.08.13. 09:48

Gallyazásra lehet számítani Gárdonyban

Fákat metszenek, borostyántól tisztítják meg az oszlopokat, sőt, egy helyen fát is vágnak majd azok a szakemberek, akik kábelezési munkálatokba kezdenek hamarosan Gárdonyban.

S. Töttő Rita

Fotó: S. Töttő Rita / Fejér Megyei Hírlap

Számos utcát és E.on oszlopot érint majd az a munkafolyamat, melyet augusztus 16-ától végeznek Gárdony utcáiban. Az önkormányzat tájékoztatása szerint a Nagy Tv Kft. az E.on tulajdonú oszlopokon végez kábelezési munkálatokat közel egy hónapon keresztül.

Számos utcában metszenek fákat, a vadszőlővel vagy borostyánnal befuttatott oszlopokat megtisztítják, illetve az Álmos vezér utcában egy oszlopba nőtt fát vágnak ki a munkálatok során. Kizárólag hétköznap, megfelelő időjárás esetén végzik majd a feladatukat a szakemberek, akik – hangsúlyozta közleményében az önkormányzat -, a munkavégzés során keletkező gallyakat el is szállítják a helyszínről. Azt kérik a lakosságtól, hogy a maguk által, a kertben vágott ágakat, egyéb zöldhulladékot ne tegyék a gyűjtőhelyekre, azokat a társaság nem szállítja el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában