Kisfilm készült a New Europe útjáról

2023.08.02. 12:00

Fa Nándor és Weöres Szabolcs gondolatai a fedélzeten

Milyen volt a több mint háromnapos verseny Anglia, Írország és Franciaország partjai között, a híres Fastnet-sziklánál? Filmre vették azok, akik a legközelebb voltak az eseményekhez.

Tihanyi Tamás

A két versenyző a fedélzeten. Kemény munka, de jó mulatság volt

Fotó: SzabiOceanRacingHUN23

Egy héttel ezelőtt elégedetten és sikerrel fejezte be Fa Nándor és Weöres Szabolcs az 50. Rolex Fastnet Race elnevezésű versenyt, amely amolyan tesztelő, tapasztalatgyűjtő kihívás volt a magyar páros számára 

Bár a tudósításokból ez nem nagyon derült ki, a hajón nem csak ketten voltak, a New Europe fedélzetén tartózkodott Irina Gracheva is, aki folyamatosan fényképeket és videofelvételeket készített a Szabi Ocean Racing HUN23 elnevezésű projekt számára. A jövő évi Vendée Globe-ra való felkészülést kezdetektől kíséri Kerekes Zsombor is, a FEOL olvasói mindkettejük felvételeivel találkozhattak már. A kikötés után munkához láttak és elkészült a legutóbbi versenyt bemutató kisfilm, amely betekintést nyújt a híres verseny pillanataiba, ízelítőt ad a Fastnet hangulatából, a kamera előtt megszólalt a ritka pihenők perceiben Fa Nándor és Weöres Szabolcs is.

A kisfilm az alábbi linken érhető el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában