Tanszergyűjtés

2023.08.13. 19:30

A fehérvári nagyáruház is várja a felajánlásokat

A Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE) és az Auchan közös és már hagyományosnak mondható tanszergyűjtési akciójában minden áruház, így a fehérvári is részt vesz.

Horváth-Buthy Lilla

Fotó: Auchan

Hagyomány, hiszen ez már a hatodik alkalom, hogy tanszergyűjtési akciónak ad otthont az Auchan.

"Tavaly 9600 csomagot tudtak eljuttatni a NOE segítségével azokhoz a szülőkhöz, akiknek komoly anyagi gondot okozott volna az iskolai felszerelés beszerzése. A vásárlók szociális érzékenységének köszönhetően 2750 nagycsaládban úgy kezdhették meg a gyerekek a tavalyi tanévet, hogy nem kellett hátrányból indulniuk azért, mert hiányzott valamilyen tanszerük." - olvasható a közleményben.

Ahogy az is, hogy leginkább tollat, ceruzát, színes ceruzát, filctollat, vonalzót, körzőt, radírt, tolltartót, ecsetet, festéket, gyurmát, tornazsákot, rajz- és írólapot, illetve füzeteket várnak a gyűjtőpontokon, így a Holland fasor áruházának előterében is. Az összegyűlt tanszerekből a NOE önkéntesei csomagokat állítanak össze, és elviszik a rászoruló családokhoz a tanévkezdésre. Az akció augusztus 27-ig tart.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában