Fejlesztés

2023.07.04. 14:00

Új szabadidőpark épül Kápolnásnyéken

Új szabadidőpark épül felnőtteknek és gyerekeknek Kápolnásnyéken. A konténermosdóval ellátott új játszótér egy hónapon belül elkészül.

S. Töttő Rita

Fotó: S. Töttő Rita / FMH

Sporteszközökkel ellátott felnőtt játszótér, valamint gyerekek szabadidős kikapcsolódását biztosító eszközök kapnak helyet Kápolnásnyéken az Ország út és az Arany János utca sarkán. Míg a felnőttek edzenek, a gyerekek játszhatnak, árulta el a feol.hu-nak Podhorszki István, Kápolnásnyék polgármestere. A park egy része pályázati támogatásból, másik része pedig önkormányzati önerőből épülhet fel. A tervek szerint egy hónapon belül elkészül az új park.

Fotó: S. Töttő Rita / FMH

A kerítéssel elzárt területen nem kell tartani attól, hogy a gyerekek kiszaladnak az utcára, de sürgős esetben sem kell haza szaladni: konténermosdó és kis kút is várja a látogatókat. A parkban számos játszóeszközt fedezhetnek fel a gyerekek, a felnőttek pedig fedett erősítőeszközökkel sportolhatnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában