Drámai percek

2023.07.22. 20:49

Sikeres életmentés a 81-es út mentén

Elsőként a rendőrség munkatársai értek a helyszínre, majd a mentőszolgálat bajtársai küzdöttek egy hölgy életéért a 81-es út mentén, Mór és Fehérvárcsurgó között.

Horváth-Buthy Lilla

Képünk illusztráció!

Fotó: TÓTH IMRE/MW-Archív

Nem történt baleset, de úgy tudjuk, újraélesztés zajlott a 81-es főút mentén szombaton késő délután,  Székesfehérvár irányába haladva, nem sokkal Fehérvárcsurgó előtt, Mór térségében. Információink szerint az elsőként kiérkező rendőrség munkatársa kezdte meg, illetve folytatta azonnal az életmentést, majd a drámai percek közben mentőautó sietett, érkezett a helyszínre. Az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletétől érdeklődtünk, s közben teljes szívből reménykedtünk, hogy sikeres volt a küzdelem. 

"A helyszínre riasztott mentőegység egy középkorú nőt stabil állapotban szállított a területileg illetékes kórházba." - írták a válaszukban.

A Feol.hu és a Fejér Megyei Hírlap szerkesztősége nevében: mielőbbi, teljes felépülést kívánunk, az életmentésben résztvevőknek gratulálunk!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában