A hónap végéig tart a türelmi idő Kislángon

2023.07.08. 15:00

Lakossági felhívás a házszámok kihelyezésére

Kisláng község több utcájában problémát jelent az ingatlanok beazonosítása, tekintettel arra, hogy a házszámok egyáltalán nem vagy nem megfelelő módon kerülnek kihelyezésre. Pótolni július utolsó napjáig lehet, utána felszólítással és közigazgatási bírsággal számolhatnak az ingatlantulajdonosok.

Kecskés Zoltán

Illusztráció!

Fotó: Kecskés Zoltán / FMH

Berta Edina jegyző felhívásárban kéri a lakosok együttműködését:

„Kérjük azon ingatlantulajdonosokat, akiknek a lakóépületén a házszám nem került kihelyezésre, vagy nem a megfelelő házszám került elhelyezésre, hogy 2023. július 31. napjáig szíveskedjenek gondoskodni annak pótlásáról, illetve cseréjéről.
A fenti határidő leteltét követően a házszám kihelyezését hivatalom ellenőrzi, és a házszámtáblák hiánya esetén a hivatal ügyintézői felszólítást hagynak hátra az ingatlan tulajdonosa részére, annak pótlására. A felszólítás utáni visszaellenőrzést követően az ingatlantulajdonos - amennyiben az abban foglaltakat nem teljesíti - közigazgatási bírsággal sújtható. Együttműködő közreműködésüket nagyon köszönöm! – olvasható.

Vezető képünk illusztráció!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában