Javaslatokat várnak

2023.07.05. 15:30

Idén kiadásra kerülhet a tizenkilencedik, a huszadik és a huszonegyedik elismerés

Idén is adományoz elismerő okleveleket Székesfehérváron az Alapítvány a Székesfehérvári Fogyasztóvédelemért. Az elismerést olyan magánszemély kaphatja, aki legalább öt éve dolgozik állami, önkormányzati intézménynél, szervezetnél vagy többségi önkormányzati tulajdonú vállalkozásnál a megyeszékhelyen.

Borsányi Bea

Fotó: Fehér Gábor / FMH

A felhívás részleteit Róth Péter, alpolgármester és Németh László, az alapítvány kurátora ismertette szerda délelőtt a Városháza udvarán. – A civil szervezetek fontos partnerei a helyi közszolgáltatások szervezői, az önkormányzati intézmények, a közszolgáltató cégek és az állami szervezetek, akik munkájukkal hozzájárulnak a civil szervezetek által rendezett események, illetve programok megvalósulásához. Ezért fogalmazódott meg 2017-ben a gondolat, köszönjük meg a közszolgáltatásokban dolgozók civilekért végzett munkáját – mondta a sajtótájékoztatón Németh László.

Évente maximum három fő részére adományozható az oklevél, eddig minden évben ki is adtak ennyit, tehát összesen 18-an kapták meg az elismerést. Róth Péter megjegyezte, örömteli, hogy évről évre egyre több jelölés érkezik.

Javaslatot bárki tehet augusztus 20-ig az alapítvány e-mail címén: [email protected]. Az okleveleket szeptemberben, a Székesfehérvári Civil Napon adják át a jutalmazottaknak.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában