Jó ezt tudni

2023.07.03. 11:30

Bezár az uszoda Móron

A város sportélete minden évszakban megtölti tartalommal és élettel a Wekerle Sándor Szabadidőközpont valamennyi termét, így nyáron is többször előfordul, hogy zárt kapukat dönget, aki arra jár. Így lesz ez július 8-án, szombaton is.

Palocsai Jenő

Szombaton nem az úszásé, hanem az öttusa sporté lesz a főszerep a Wekerlében

Fotó: Palocsai Jenő / FMH

Bár leginkább iparvárosként és az Ezerjó hazájaként ismert Mór, a sportváros jelző legalább ennyire illik rá. Számos egyesület és klub neveli az utánpótlást és ér el sikereket, kicsikkel és felnőttekkel egyaránt. Nem ritkán olyan tehetségeket nevelnek, akik aztán a világversenyeken, olimpiákon is megjelennek, sőt, kimagasló eredményeket hoznak. 

A Móri Öttusa Sportegyesület is ebbe a körbe tartozik, és éppen ezért most hétvégén, pontosabban július 8-án, szombaton zárva lesz a Wekerle Sándor Uszoda, egy régóta szervezett öttusa verseny miatt. Aki ezen a napon szokott a sportlétesítménybe járni, az számoljon ezzel, hogy ne maradjon el a betervezett mozgás.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában