Támogatás

2023.07.14. 14:00

A gárdonyi polgárőrséget támogatták

Örömmel vette át a gárdonyi polgárőrség azt a támogatást, melyet a napokban kaptak egy helyi szervezettől. Működési költségeikre fordíthatják az egyesülettől kapott pénzt.

S. Töttő Rita

Fotó: Egyesület

A napokban került sor arra az átadásra, melyet a Velencei-tavi Sportért és Kultúráért Egyesület szervezett Gárdonyban. A helyi polgárőrséget támogatták adományukkal. Hornok Róbert szervezeti elnök az egyesület nevében így fogalmazott a feol.hu-nak: 50 ezer forintot adtak ezúttal a Gárdony Városi Polgárőrség Tagjainak az új szolgálati járművük fenntartási költségeire, ezzel is megköszönve a polgárőrök szolgálatát és munkáját.

- Az Egyesület a közeljövőben több jótékonysági gyűjtést szervez és ahogy eddig is aktívan kiveszi a részét a társadalmi felelősségvállalás kapcsán.

A szervezet az elmúlt időszakban a közösségi-kulturális programok mellett a környékbeli közösségek támogatásába is bekapcsolódott: ez előtt például a FEMA Állatmentő Egyesülethez látogattak el és vitték el támogatásukat a lovasberényi központú otthonnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában