Eboltás

2023.06.08. 17:00

Vértesacsán két helyszínen várják az ebtulajdonosokat hétfőn

Vértesacsán jövő héten hétfőn, azaz június 12-én lesz lehetőségük a kutyatulajdonosoknak arra, hogy helyben, összevezetéses eboltás alkalmával, kedvencünknek beadassák a veszettség elleni oltást.

BB

Forrás: Pexels.com

Az állatorvos 17-17.30 óra között a községházánál, majd 17.30-18 óra között a vasútállomásnál várja az ebtulajdonosokat. Akiknek ezek az időpontok nem megfelelők, azok számára egy héttel később pótoltás lehetőségét is biztosítják, amelyre június 19-én kerül sor, ugyancsak 17-18 óra között, a fentebb is megjelöl időpontokban és helyszíneken.

Többször is leírtuk már, de nem árt elégszer hangsúlyozni, hogy csak chipelt kutyákat oltanak. Vigyék magukkal a kutya oltási könyvét is, a harapós kutyákra pedig tegyenek szájkosarat az oltás előtt. Vértesacsán is megoldható a háznál történő oltás, amennyiben előzetesen időpontot egyeztetnek az oltást végző állatorvossal.

További információ Cseh Kornél, állatorvostól kérhető a 70/217-3745 vagy a 30/816-1365-as mobilszámok valamelyikén. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában