Élményekkel teli gyermeknap

2023.06.02. 08:00

Tanítás nélkül és rengeteg szórakozással telt a gyereknap a soponyai iskolában

Már önmagában is mennyei egy tanítás nélküli iskolai nap, de a soponyai diákoknak ezen felül még számos program és szórakozási lehetőség is megadatott.

Hajdú Marianna

A csütörtökön megtartott gyereknapon nem volt tanítás, csak móka és kacagás, a soponyai Zichy János Általános Iskolában

Forrás: Zichy János Általános Iskola/Soponya

Csütörtökön még az időjárás is támogatta a soponyai Zichy János Általános Iskola diákjai számára rendezett gyermeknapot. A tanulók egy önfeledt délelőttöt tölthettek el együtt. A gyerekek szemmel láthatóan nagyon élvezték a légvárban való ugrálást, a sétakocsikázást, a csillámtetoválást és a kerékpáros ügyességi pályát. A tevékenyebbek horgászhattak vagy a kézművesházban alkothattak szüleikkel, tanáraikkal, de volt zsákbamacska, szellemi vetélkedő és tréfás sportversenyeken is össze mérhették képességeiket. Andi bohóc minden tanulót megajándékozott egy-egy lufival.

A rendezvény ismét közösségi összefogással jött létre. A Szülői Munkaközösség idén is oroszlánrészt vállalt a pedagógusokkal a gyermeknap szervezésében, az egész napot átfogó programok megvalósításában. A munkaközösség mellett a Székesfehérvári Tankerületi Központ, Soponya Nagyközség Önkormányzata, a Soponyai Iskoláért Alapítvány, a Délibáb Népdalkör, és az Őszi Napsugár Nyugdíjas Klub is támogatásukat nyújtották, hogy az iskola tanulóinak ez a nap, csak a mókáról szóljon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában