A munkálatok nyár végéig tartanak

2023.06.13. 17:00

Megújul Iváncsa egyik központi épülete

Megkezdődött az iváncsai faluház tetőcseréjének kivitelezése. A munkálatok ideje alatt az épület felső szintjét bezárják, a klubhelyiség csak korlátozottam üzemel.

Héjj Vivien

A faluház felújítási munkálatai várhatóan augusztus 20-ig tartanak

Forrás: Önkormányzat

Elkezdődtek a település központjában álló faluház épületének – amely egyúttal otthont ad az óvodának és a mini bölcsődének – tetőfelújítási munkálatai. Molnár Tibor polgármester tájékoztatása szerint a munkálatok ideje alatt a faluház felső szintjét bezárják, valamint a klubhelyiség is csak korlátozottan üzemel.

Az óvoda udvara helyett a gyerekek a játszóteret és az iskola udvarát használhatják, valamint az emeleti csoportok a kivitelezés idejére a földszintre költöznek. Amikor a munkák elérik az épület óvodai részét, a gyermekek elhelyezéséről az óvodavezető és az önkormányzat dönt.

– A tetőcserét követően a faluközpont meghatározó épülete esetében azon túl, hogy végre megszűnnek a beázások, a tető külsőleg is összhangban lesz a központ többi épületével – fogalmazott tájékoztatójában a polgármester.

A vállalkozási szerződés szerint a kivitelezés befejezési határideje augusztus 20.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában