Magyar Falu Program

2023.06.09. 14:00

Megérkezett végre a vágyott kisbusz Csórra

A jármű sok extrával felszerelt, mozgásukban korlátozott személyeket is kényelmesen tudnak majd szállítani a településen a kisbusz segítségével.

Hajdú Marianna

Sokat kellett várnia a településnek a kisbuszra, de most annál nagyobb az öröm Csóron

Forrás: Gombaszögi-Szalai Tímea

Nagy örömmel adta át csütörtökön Székesfehérváron, a Toyota márkakereskedés udvarán Törő Gábor országgyűlési képviselő, az új kisbuszt Csór Község Önkormányzata polgármesterének, Csete Krisztiánnak. Az új jármű beszerzését a Magyar Falu Program támogatta, és célja, hogy segítse a tanyagondnoki ellátás munkáját. A kisbusz sok extra felszereléssel rendelkezik, és alkalmas a mozgássérült személyek szállítására is.

Ez az esemény nagy örömet jelent a település számára, hiszen a kisbusz lehetővé teszi, hogy kényelmesebben végezzék a gondnoki feladatokat, valamint könnyebbé teszi a mozgássérült vagy az idős személyek szállítását is. A Magyar Falu Program támogatása pedig nagyban hozzájárul a közösség fejlődéséhez és életminőségének javításhoz.


 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában