Feltöltötték a gödröket

2023.06.29. 19:00

Kőszórás Nadapon - vágy az utca teljes rendezése

Idén is feltöltötték a kavicsos Hegyalja út „krátereit” Nadapon. Az eső rendszeresen alámossa az utcát, melynek rendezésére már tavaly pályázatot adott be az önkormányzat.

S. Töttő Rita

Fotó: S. Töttő Rita / FMH

Nadap egyik zsákutcája a Hegyalja utca, ahol csendesen folyik, nem csak az élet, de, ha sok van belőle, akkor a csapadék is. Ennek köszönhetően minden évben szinte „megindul” az utca, vagyis a kőszórás kimosódik a gödrökből. Az idei évben is sort kerített az önkormányzat a feltöltésére – árulta el a feol.hu kérdésére Köteles Zoltán polgármester, hozzátéve: évek óta mindig ugyanazzal a csapattal dolgoztatnak, idén is egynapos munka keretében oldották meg a feladatot.

Fotó: S. Töttő Rita / FMH

- Szeretnénk majd ennél komolyabb szinten is foglalkozni a problémával, szükség volna itt is aszfaltozásra és a vízelvezetés megoldására. Ezzel kapcsolatosan már van egy beadott pályázatunk, de jelenleg, a befagyasztott források miatt még nincs eredménye.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában