Bicikliút

2023.06.26. 13:34

Ismét járható biciklivel a Császárvíz melletti út

Habár a lezárást jelző betontömb még keresztbe rakva fekszik a Kisfalud felől Dinnyésre vezető bicikliút bejáratánál, óvatosan újra használható az út!

Házi Péter

Nem jelent akadályt biciklivel az a néhány centiméter

Fotó: Házi Péter / FMH

A nyári időszakban különösen sok kerékpáros használja a Fehérvár-Kisfaludot Dinnyéssel összekötő kerékpárutat, amely a Császárvíz mellett vezet. A vízfolyással párhuzamosan a kerékpárút is áthalad az M7-es autópálya alatt, ám mivel itt a kerékpárutat is lejjebb kellett vinni, hogy a kerekezők átférjenek a híd alatt, ezért nagyobb esők után itt annyira képes felduzzadni a víz, hogy biciklivel sem lehet átjutni az autópálya másik felére. Nos, az elmúlt hetekben ez a probléma fennállt, ám most hétvégén arra biciklizve azt tapasztaltuk, hogy mindössze 10-15 centire csökkent itt a víz magassága. Tehát óvatosan, lassan haladva már meg lehet tenni az M7-es alatt átvezető néhány métert és onnan szabad a pálya!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában