A Zámoly utca továbbra is munkaterület

2023.06.28. 17:00

Ne feledjék: a fehérvári Zámoly utca továbbra is munkaterület!

Ahogy azt június 27-i cikkünkben megírtuk, csütörtöktől szombatig útlezárás és forgalomkorlátozás lesz érvényben a Móri út környékén.

Déri Brenda

Holnaptól útzárat vezetnek be a Zichy liget – Móri út – Dózsa György utca csomópontban aszfaltozás miatt, ezért a Várkörút, valamint a Szekfű Gyula utca irányából az átmenő gépjárműforgalom nem hajthat be a Dózsa György útra – számoltunk be korábbi cikkünkben az önkormányzat felhívása alapján. De még a tájékoztatás ellenére is sok kérdés felmerült az érintett szakasszal kapcsolatban, így az ÖKK friss közleményében tisztázta: a Zámoly utca továbbra is munkaterület., így javasolt azt elkerülni, az autóbuszok terelőútvonalát is ennek fényében alakították ki. – Éppen ezért a Zámoly utcában péntek estig forgalomkorlátozásokra kell számítani. Teljes szélességében le lesz zárva a Mikszáth Kálmán utcai körforgalom és a Kertalja köz közötti szakasz, ami érinti a Zámoly köz csomópontot is, így az zsákutca lesz a Havranek József utca felől – részletezte az ÖKK.

 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában