Frissen Fejérből

2023.06.21. 10:24

Fehérvárra érkeznek a hétvégén az ország legjobb keresztrejtvényfejtői

Talán az ország legnépszerűbbje a székesfehérvári keresztrejtvényfejtő verseny, amelyet immár 21. alkalommal rendeznek meg most hétvégén, a Feketehegy-Szárazréti Kultúrudvarban.

Házi Péter

Hétvégén Fehérvárra érkeznek az ország legjobb keresztrejtvényfejtői

Fotó: Pezzetta Umberto (illusztráció)

A Rejtvényfejtők Országos Egyesülete és a Székesfehérvári Rejtvényfejtő Klub június 24–25-én rendezi meg hagyományos országos keresztrejtvényfejtő versenyét - adta hírül az önkormányzati kommunikációs központ. A XXI. Kedvenc Kupa egyéni megmérettetéseit szombaton tartják a Közösségi Központ – Feketehegy-Szárazréti Kultúrudvarban, a csapatküzdelmeket pedig ugyanitt, vasárnap rendezik meg.

Az országos nagy versenyek közül egyébként a fehérvári hagyományosan a legnépszerűbb, tavaly 186 egyéni versenyző és 28 csapat indult, így idén is sok résztvevőre számítanak a szervezők. A XXI. Kedvenc Kupa egyéni és csapatversenyében kezdő, haladó, mesterjelölt és mester szinteken mérkőznek meg egymással a rejtvényfejtők. Előzetesen a Rejtvényfejtők Országos Egyesületének honlapján jelentkezhetnek az érdeklődők, emellett a helyszínen, a versenyek előtt is lehet regisztrálni. A megnyitó június 24-én, szombaton 13.00 órakor kezdődik, az egyéni versenyzők eredményhirdetése ezen a napon 17.00 órától zajlik, míg a csapatverseny eredményhirdetése vasárnap 13.00 órakor lesz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában