Ipari telkek, bérbeadási területek

2023.06.28. 10:00

Beruházás kezdődött Emmarózával átellenben

Megkezdődött Szabadbattyán közigazgatási területén, Emmarózával átellenben a LogStar Park Fehérvár beruházása (közművesített ipari telkek, bérbeadási területek). Jelenleg a terület közművesítése és útkapcsolatainak kialakítása zajlik a 7-es főút mentén és a főúton.

V. Varga József

Fotó: Fehér Gábor / FMH

– A beruházás – a LogStar Park Fehérvár (korábban Seuso ipari park) – a Biggeorge Property Nyrt. logisztikai fejlesztésekért felelős üzletágának, a LogStarnak a fejlesztése. Logisztikai divíziónkat 2020-ban indítottuk, és az elmúlt három évben több fejlesztést is megvalósítottunk, valamint folyamatosan keressük az új lehetőségeket – mondta el lapunknak Nagygyörgy Tibor vezérigazgató.

A LogStar Park Fehérvár Székesfehérvár közigazgatási határa mellett, Szabadbattyán közigazgatási területén valósul meg. A helyszín kiváló országos és nemzetközi közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik, mivel az M7 autópálya, a 7-es és a 8-as főút közvetlenül a projekt mellett halad el.

Amint megtudtuk: a fejlesztési területen, melynek mérete mintegy 1 millió négyzetméter, összesen 450 ezer négyzetméter felépítmény építése valósítható meg. A telkek egy kisebb részét közművesített ipari telekként parcellázzák és értékesítik, a terület nagyobb részén pedig bérbeadási céllal fejlesztenek.

Fotó: Fehér Gábor / FMH

– Zajlik a terület közművesítése és útkapcsolatainak kialakítása, és az első 20 ezer négyzetméteres saját épületünk bérbeadását is megkezdtük, melyben akár 1000 négyzetmétertől is lehet majd területet bérelni. A telekparcellák értékesítése rövidesen indul, a potenciális vevők már regisztrálhatnak – folytatta a vezérigazgató.

– A LogStar saját részre fejleszt, az épületek a tulajdonunkban maradnak, melyeket hosszútávon bérbe adunk és üzemeltetünk. Kiemelt hangsúlyt fektetünk az épületeink és szolgáltatásaink minőségére. Kiváló minőségű szerkezeteket, anyagokat építünk be, és folyamatosan karbantartjuk, fejlesztjük az ingatlanokat a logisztikai igények és energiahatékony megoldások figyelembevételével, hogy olyan portfóliót hozzunk létre, amely hosszútávon is értékálló – tette hozzá Nagygyörgy Tibor.

Látkép a beruházás területéről
Fotó: LogStar

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában