Mosolygós arcok mindenütt Szentivánon

2023.06.26. 16:30

A polgármester által főzött babgulyás illata lengte körbe a sportpályát

A mögöttünk hagyott hétvégén benépesült a település a családi nap alkalmából. Bár a Szent Iván éji tűz elmaradt a szeles idő miatt, de hangulaton ez mitsem látszott.

Kecskés Zoltán

Mozgalmas délután a családok jegyében.

Fotó: Husvéth Imre

Ugrálóvár, billiárdfoci, kézműves foglalkozások Buruncz Sándornéval, vagy éppen könyvtári vetélkedő Takács Sárával, sőt még finom étkek is vártak a kilátogatókra szombaton. Úgy is mondhatnánk, hogy élettel telt meg a település a családi nap alkalmából.

Ahogy azt már megszokhattuk az alsószentivániaktól, vendéglátásuk párját ritkítja. Nem volt ez másként a hétvégi rendezvényen sem, ahol újra átélhettük ezt. A tökéletes kikapcsolódás mellett egyszersmind a baráti társaságok találkozásának helyszíne is volt. Így nem maradhatnak el a zrikálások, a tréfálkozások és ebből adódóan a mosolyok sem az arcokról. A már említett programelemek mellett rotyogott a csülkös babgulyás is, Husvéth Imre polgármester jóvoltából (alapanyagait a Family Diner Kft., Faragó Attila és Vajda József Balázs biztosította), ami után – a beszámolók szerint – mindenki megnyalta mind a tíz ujját!
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában