Művészet a gyakorlatban

2023.05.21. 19:00

Várják a jelentkezőket a dunaújvárosi Barcsay Jenő Képzőművészeti Stúdióban

Művészeti tanulmányokra készülő általános és középiskolások számára nyújtanak felkészülési lehetőséget a dunaújvárosi Munkásművelődési Központban.

Baráth Eszter

Ifjabb Koffán Károly festőművész és főiskolai tanár vezetésével zajlanak a Barcsay Jenő Képzőművészeti Stúdió foglalkozásai, ahol a művész továbbtanulni vágyókat készít fel középiskolai és egyetemi felvételi vizsgákra, illetve szabadiskolai foglalkozásokon is részt vehetnek az érdeklődők. Az órák alkalmával a résztvevők olyan ismereteket és gyakorlatot szerezhetnek, amelyek többek között akár a szobrász, a grafikus, az építészmérnök, a rajztanár, vagy az iparművészeti pályára való elindulásban is segíthetnek. Minden jelentkezőtől megkérdezik, milyen célokkal, tervekkel érkezett a képzőművészeti stúdióba, így mindenki a számára megfelelő irányba fejlődhet.
Ifjabb Koffán Károly minden szerdán és pénteken 16:00 és 18:00 óra között várja a tanulni és alkotni vágyókat a Munkásművelődési Központ 102-es termében. A programhoz bármely foglalkozáson csatlakozhatnak az érdeklődők.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában