Gallyazás

2023.05.22. 16:00

Többórás áramszünet lesz Szentiván egyes részein

Karbantartási munkálatok elvégzése miatt áramszünetre kell számítani május 31-én, szerdán 8.30 és 14.30 óra között Alsószentiván területén. Az oka biztonsági övezetet sértő növényzet eltávolítása, gallyazás.

Kecskés Zoltán

Fotó: KA / Hajdú-Bihari Napló

Már néhány hónapja írtunk róla a feol.hu oldalon, hogy miért is fontos a gallyazás a villanyvezetékek környékén. Bosszantó jelenség, hogy már egy kisebb szél idején is áramszünet lép fel. Nem órákra megy el az áram, csak néhány pillanatra, vagy percre...

Ezt megelőzve végzik a szakemberek a munkálatokat Szentivánon május 31-én. Érdemes felírni a naptárba az ott élőknek, elkerülve a meglepetéseket. A szolgáltatás kimaradásában a Béke u. 71-131, 58-118 (Általános Iskola, Sport pálya, Honvéd u. teljes, Diófa u. teljes, Ady E. u. teljes, valamint a Temető u. teljes szakasza érintett. A külterületen pedig a Dózsa tanya, Kiserdő tanya, Benedek pszt. és a Hard pszt. érintett.

A vezető képünk illusztráció! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában