Útlezárások

2023.05.12. 11:00

Szombaton többször és több helyen is lezárják Mányt

Mányon szombaton, május 13-án, több helyen is időszakos lezárásokra kell számítani, részben a Fejér Vármegyei Német Nemzetiségi Nap, részben a Tour de Hongrie miatt, amelynek útvonala érinti a falut is.

BB

A fotó két évvel ezelőtt a Vértesacsán tartott német nemzetiségi találkozón készült

Fotó: Bach Máté / Magyar Nemzet

A német nemzetiségi rendezvény miatt a faluközpontban kell részleges, illetve teljes lezárásra számítani a szombati napon, amelyre várhatóan 13.30–14.30 óra között kerül sor.

Szintén ezen a napon kerül megrendezésre a Tour de Hongrie kerékpárverseny 4. szakasza, ami Martonvásárról indul és Dobogókőn ér véget. A mezőny előreláthatólag 12 óra körül halad el Mányon a Lovaspálya előtt. A rendőrség a mezőny érkezése előtt 30 perccel, azaz 11.30 óra körül zárja le a főutat, ami azt jelenti, hogy ettől az időponttól kezdve a kerékpárosok elhaladásáig nem lehet sem elhagyni Mányt, sem bejutni a településre. 

A Tour de Hongrie részletes útvonalát megtalálják a https://www.tourdehongrie.hu/ weboldalon az útvonalak menüpont alatt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában