Szemünk fényei

2023.05.25. 20:11

Szempár fotók kerültek a fehérvári óvoda falára (videó, galéria)

"Szemünk fényei" címmel új fotókiállítás került a Hétpettyes Óvoda Mese-Vár Tagóvodájának megszépült falrészére. A kis óvodások, valamint az óvoda dolgozóinak szemeiről készült fotókat helyeztek a felületre, természetesen közös ünneplés keretében.

S. Töttő Rita

Fotó: Fehér Gábor / FMH

A kezdeményezés megálmodója a Hétpettyes Óvoda Mese-Vár Tagóvodájának fenntartója, Hátsági-Horváth Miklós, aki mindig is különleges kapcsolatot ápolt a fotókkal – hangzott el a csütörtöki ünnepségen. Éppen ezért majd egy éve „Négy évszak – lenyomatok” címmel fotópályázatot is hirdetett az Aranyeső Alapítvány. Most szerettek volna valami különlegeset kihozni az új lehetőségből. Így jött az ötlet: gyermekek és nevelők szempárjai kerültek ezúttal fotóra – Juhász Boglárkának köszönhetően -, a képeket pedig kitették az óvoda falára.

 

Mészáros Attila alpolgármester is köszöntötte a szülőket, gyerekeket, s elmondta: a szem a lélek tükre, s ahogy láthattuk, sok-sok mosolygós szempár köszön vissza a fotókról és most már az intézmény faláról is. – Ez is jelzi, hogy ide boldog gyermekek járnak és sok mosollyal tarkított napot töltenek, jó környezetben, gondos nevelőkkel. S ez a legfontosabb. Ennek az eredménye a „Szemünk fényei” kiállítás is. Kívánom, hogy még sok boldog szempár kerüljön ennek az intézménynek a falára a jövőben is!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában