A tavaszi szezon utolsó játéka

2023.05.05. 07:17

Negyedik alkalommal készül kvíz esttel a Martonkult

Már maga a jelentkezés is versenyzésbe csap át a Martonkult következő kvízestjére. Persze, hiszen a vendégek tudják, fergeteges és pörgős show lesz „A nem lehetetlen küldetés 4.0”.

S. Töttő Rita

Éger L. László lesz a játékmestere annak a kvízestnek, melyet a Martonkult, Martonvásár kulturális rendezvényeit szervező szolgáltató rendez május 26-án 18 órától a Brunszvik-Beethoven Kulturális Központban. Ám hiába még messze az esemény, a jelentkezést tegnap a szervezők megnyitották, s mára már a fele hely betelt – árulta el a feol.hu-nak Godó Mónika, a Martonkult rendezvényszervezője. Hozzátette: a tavaszi szezon utolsó játéka lesz ez, ősszel lesz még kettő.

- Ez egy show műsor, amely nagyon népszerű, szeretik a helyiek és környékbeliek egyaránt – tette hozzá a szervező, ahogy azt is: 3-5 fős csapatok nevezhetnek, a játék során pedig 10-30 másodperc alatt kell megoldani feladatokat. Van köztük történelmi, művészettörténeti, irodalmi és egyéb izgalmas kvíz, de készülnek párosítókkal, elhíresült mondásokkal, ismert slágerekkel is. A [email protected] e-mail címen lehet leadni a nevezéseket. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában