Kötetlen beszélgetés

2023.05.15. 12:01

Javaslataikkal segíthetik Szabadegyháza fejlődését a helyiek

Szabadegyháza jövőjéről, terveiről, céljairól folytathatnak közös eszmecserét a település lakói, együttműködve az önkormányzat képviselő-testületével.

Héjj Vivien

Ötleteiket, javaslataikat a művelődési házban oszthatják meg a helyiek az önkormányzat képviselőivel

Forrás: FMH-Archív / NN

A fejlődéshez elengedhetetlen a közös gondolkodás, a tervek és a célok megfogalmazása. Ennek szellemében hívja és várja Szabadegyháza önkormányzatának képviselő-testülete mindazon helyieket, akik egy kötetlen beszélgetés keretében szeretnének együtt gondolkodni a község jelenéről, jövőjéről.

– Legyünk minél többen, legyen minél több ötletünk – szól a városvezetés felhívása.

Mindazokat, akik ötleteikkel szívesen részt vállalnának a település életében, június 8-án, csütörtökön 18 órára várják a Nagy László Művelődési Házba.

A jövőbeni tervekről a település februárban megválasztott polgármestere, Csanádi Zoltán elmondta, a teendők között van többek között a településközpont felújítása, a vasútállomás felé vezető út újraaszfaltozása és az ottani közvilágítás kiépítése, valamint az önkormányzat szeretné folytatni a fiatalok körében népszerű Fecskelakás programot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában