Frissen Fejérből

2023.05.08. 18:45

Így fest most a Velence Korzó kerítése (videó)

Egészen a Velence Korzó végéig kiépült a kerítés, amelynek a nyári szezonban lesz funkciója az üzemeltető szerint. Megmutatjuk, a víztől hány méterre kezdődik az elkerítés.

S. Töttő Rita

Fotó: S. Töttő Rita / Fejér Megyei Hírlap

Ahogy azt nemrégiben megírtuk, folytatódott a kerítés kiépítése a Velence Korzó területén. A perben álló üzemeltető és önkormányzat véleménye eltér arról, hogy ez a lépés jogszerű-e, de a valóságban a vendégek már láthatják az eredményt. 

Fotó: S. Töttő Rita / Fejér Megyei Hírlap 

A kerítés ugyanis tavaly még csak az épület és a tópart között egy kisebb szakaszon épült ki, mostanra azonban már lenyúlik egészen a korzó végéig, s végigfut a sárga pihenőszékek mögött. „Lefelé”, a vízpart irányában is kialakították a kerítést, 5-8 méterre azonban a tó partjától szabad a bejárás – jelenleg legalábbis – a homokos plázsra. Itt ugyanis nincs további elzárás.

 Pár négyzetméternyi homokos part ugyan még marad a kerítésen kívül, de ez nem lesz alkalmas túl nagy strandolásra. A nyári időszakban és a rendezvények idején szán funkciót a kerítésnek az üzemeltető – áll korábbi nyilatkozatukban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában