Kerékpáros-fejlesztés

2023.05.11. 11:53

Ideiglenesen lezárják a Zámoly utcát a Zámoly köz és a Fecskepart utca között

Újabb szakaszához érkezett a Zámoly utca – Kiskút útja kerékpáros-fejlesztés. A pályaszerkezet-építési munkák a Zámoly utca burkolatának szélesítésével és felújításával folytatódnak. Emiatt május 12-én, pénteken reggel 7 órától május 16-án, kedden 20 óráig a kivitelező ideiglenesen lezárja a Zámoly utcát, a Kertalja köz zsákutcaként üzemel.

ÖKK

Illusztráció!

Forrás: Shutterstock

Folytatódik a Zámoly utca pályaszerkezetének építése, így további forgalomkorlátozásokra kell számítani. Az útburkolat szélesítése és felújítása miatt május 12-én, pénteken reggel 7 órától május 16-án, kedden 20 óráig forgalomkorlátozást vezet be a kivitelező. A munkálatok idejére teljesen lezárják a Zámoly utcát a Zámoly köz és a Fecskepart utca között. Az érintett, csatlakozó Kertalja köz zsákutcaként üzemel majd. A zárás érinti a Fecskepart utca – Zámoly utca csomópontot is, így az sem lesz átjárható. Ez idő alatt az érintett területeken élők sem tudnak majd ki- és behajtani. Ők erről levélben kaptak értesítést a múlt héten.

Arra kérik a gépjárművel és kerékpárral közlekedőket, hogy a kihelyezett jelzéseknek megfelelően, körültekintően közlekedjenek. A Zámoly utca helyett használják a vele párhuzamos Havranek és Mészáros Lázár utcát, vagy a Kertalja utcát. A Tompa Mihály utcáról pedig úgy tervezzenek, hogy nem lehet a Fecskepart utcán keresztül a Móri útra kijutni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában