Ingyen leadható a hulladék

2023.05.06. 17:00

Hogy ne az erdő szélén kössön ki – műszaki – és fémhulladék gyűjtést tartanak Kulcson

Használaton kívüli, rossz állapotú műszaki- és fémhulladékaiktól szabadulhatnak meg legális keretek között a kulcsiak.

Héjj Vivien

Illusztráció!

Fotó: Frank Yvette / DM

Kulcs önkormányzata egy dunaújvárosi céggel együttműködve szervez műszaki- és fémhulladék gyűjtést május 13-án, szombaton 8 és 12 óra között. A megjelölt időintervallumban a faluház mögött elhelyezett, polgárőrök által őrzött konténerbe dobhatják a helyiek az összegyűlt hulladékot.

A konténerbe dobhatók az árammal vagy elemmel működő háztartási és ipari műszaki cikkek, mint például porszívó, hajszárító, számítógép, hűtő, mosógép, valamint a fém hulladékok köréből a teljesség igénye nélkül kidobható ez alkalommal a használaton kívüli gáztűzhely, bojler, kazán, kerti grill, hintaágy váz, fém garnitúra.

Tilos azonban a konténerbe televíziót, monitort, bakelit lemezt, videókazettát, CD-lemezt, bútort, olajos és festékes eszközöket dobni.

A mozgásukban korlátozott személyek számára a szervezők segítenek az elszállításban. Az erre vonatkozó igényeiket az érintettek május 11-ig jelezhetik a 70/639-0168-as telefonszámon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában