Másfél tonna táp és közel 170 ezer forint gyűlt össze

2023.05.15. 15:30

Eredményes volt a Herosz adománygyűjtő hétvégéje

A múlt hétvégén, május 13-án, és 14-én az Interspar és az Auchan áruház támogatásával összesen három helyszínen gyűjtött adományokat a Hérosz Fehérvári Állatotthon.

Déri Brenda

Ahogy az már minden év májusában szokás az Interspar Mancs a bajban! címmel állateledelgyűjtő akciót szervez országszerte. Ezen kezdeményezés keretében Fehérvárváron is a Budai, valamint a Balatoni úti üzletekben lehetőségük van a helyi állatvédő szervezeteknek kivonulni és adakozásra, támogatásra ösztönözni a betérő vásárlókat. Így tett a Herosz állatotthon is, akinek vezetőjétől, Krepsz Gyöngyitől megtudtuk, hogy nagyon eredményes hétvégét zártak, rengeteg adományozó, érdeklődő volt és szerencsére önkéntesek is akadtak bőven, így a felmerülő kérdésekre ők is tudtak válaszolni. Emellett pedig szórólapokkal hívták fel a figyelmet olyan fontos témákra, mint például az ivartalanítás. A Mancs a bajban! akció mellett május 13-án, szombaton az Auchan áruházban is kint voltak, mely kapcsán az állatotthon vezető a feol megkeresésére elmondta, hogy ide minden hónapban kilátogatnak adománygyűjtés céljából. 

Az adománygyűjtő hétvégét végül közel másfél tonna tápadománnyal, 167 ezer forint támogatással és tisztítószer adományokkal zárták. 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában