Jótékonyság

2023.05.12. 16:56

Dunaújváros kenyerével most a József Attila Könyvtárat támogathatják a vásárlók

Közel kétszázezer forinton áll a Dunaújváros Kenyere program keretében befolyt összeg a jelenlegi negyedévben. Ezúttal a város könyvtára a kedvezményezett.

Baráth Eszter

Dunaújváros egyik évekre visszanyúló, sajátos kezdeményezése a Dunaújváros Kenyere program, amelyet a város a Széchenyi Pékséggel közösen indított útjára. Az akció lényege, hogy minden, a város kenyerének választott cipó megvásárlása után 50 forintos támogatás jár egy-egy egyesületnek, civil szervezetnek. A kedvezményezettek negyedévente cserélődnek.
Dunaújváros önkormányzata közösség oldalán számolt be arról, hogy a jelenleg is zajló program keretében ezúttal a József Attila Könyvtárt támogatják a vásárlók. Április 1. óta 173 ezer forint gyűlt már össze. Az, hogy végül mekkora támogatásban részesül az intézmény, csak a vásárlókon múlik, hiszen az aktuális negyedéves időszak június végén zárul majd.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában