Hivatalos

2023.05.16. 16:15

Elmarad a bringás uzsonna Fehérváron

Nincs rossz idő, csak megfelelő ruházat - tartja a bringás mondás, most mégis nehéz döntést közölt a keréképárosklub helyi szervezete a szerdai bringás reggelivel avagy uzsonnával kapcsolatban, vélhetően nem az időjárással összefüggésben.

HBL

2022 szeptembere: a székesfehérvári kerékpárosklub tagjai uzsonnát osztanak

Fotó: gaborfeherphoto

"Kedves Kerékpározók! Sajnálattal közöljük, hogy előre nem látható nehézségek miatt a holnap délutáni bringás uzsonnát nem tudjuk olyan színvonalon megrendezni, ahogy azt ti megérdemlitek, így sajnos le kell mondjuk" - tudatta közösségi oldalán a Magyar Kerékpárosklub Székesfehérvár és Térsége Területi Szervezete. 

Az ország több tucat pontján készültek, s készülnek jelenleg is az eseményre, így ezekkel kapcsolatban külön döntés születhet, amennyiben az eső indokolttá teszi, amit a helyi szervezetek hoznak meg. A tervek szerint mindenesetre országszerte 70 pontra, helyszínre hirdették meg a bringások kedvelt programját, ami a többi között a Bringázz a munkába! szemléletformáló kampányt szolgálja.

Székesfehérváron tehát elmarad a program, s ez már hivatalos. Megyénkben Bicskén, a Hősök terén és Agárdon - e pillanatban úgy fest- megtartják. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában