Még idén elkészülhet

2023.04.24. 19:00

Vizesblokk épül az Aranybulla Emlékműnek helyt adó Csúcsos-hegyen

2022-ben teljeskörű felújításon esett át az Aranybulla Emlékmű, valamint annak teljes környezete a székesfehérvári Csúcsos-hegyen, ahol még idén elkészülhet egy mosdóhelyiség is a parkoló közelében.

Baráth Eszter

A parkoló közelében épülhet fel a vizesblokk

Fotó: Baráth Eszter

A Csúcsos-hegyen történt beruházásnak és fejlesztéseknek köszönhetően az Aranybulla Emlékmű környéke igazi kirándulóhellyé vált, tökéletes helyszínt biztosítva egy-egy sétához. Bár a megújult sétányokon friss növények között tölthetik idejüket a látogatók, Cser-Palkovics András polgármester szerint a pozitív visszajelzések mellett eljutott hozzájuk az is, hogy igény lenne egy vizesblokk kialakítására. – Bár az eredeti tervekben nem szerepelt, de a visszajelzések alapján elindítottuk ezt a folyamatot. A forrás rendelkezésre áll, a terv elkészült és már az engedélyeztetés zajlik – mondta a városvezető. Cser-Palkovics András kiemelte, várhatóan már a nyár folyamán kiírják a kivitelezésről szóló közbeszerzési eljárást, és úgy fogalmazott, bízik abban, hogy az év második felében, de legkésőbb jövőre a mosdóblokk telepítése is megtörténik.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában