Elhunyt Gabriela Feigl

2023.04.15. 09:24

Tiszteletbeli polgárát gyászolja Fehérvár

Elhunyt Gabriela Feigl, a Schwäbisch Gmündi Testvérvárosi Egyesület alapító tagja, aki 2004-ben a Székesfehérvár Tiszteletbeli Polgára címet is átvehette, a testvérvárosi kapcsolatok terén végzett munkája elismeréseként. Hosszú éveken át aktív tagja volt a német városban működő közösségnek, többször személyesen is járt városunkban.

ÖKK

Forrás: Pixabay

Német testvérvárosunkból érkezett a szomorú hír, hogy Nagypéntek hajnalán elhunyt Gabriela Feigl, a Schwäbisch Gmündi Testvérvárosi Egyesület egyik alapító tagja, aki közel két évtizedig dolgozott a székesfehérvári kapcsolatok ápolásáért az egyesületben, melynek haláláig lelkes tagja volt. Szívügyeként tekintett erre a feladatra, ahogy nagyon szerette Székesfehérvárt és itteni magyar barátait.

Forrás: ÖKK

Székesfehérvár Közgyűlése 2004-ben „Tiszteletbeli Polgár” címmel tüntette ki, a Schwäbisch Gmünd és Székesfehérvár közötti testvérvárosi kapcsolat építésért végzett áldozatos munkája elismeréseként.

Székesfehérvár Önkormányzata ezúton is kifejezi őszinte részvétét az elhunyt szerettei, barátai, valamint a Schwäbisch Gmündi Testvérvárosi Egyesület tagjai felé. Gabriela Feigl-től 2023. április 20-án vesznek végső búcsút, temetésére Schwäbisch Gmündben, a St. Leonhardt-temetőben kerül sor.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában