A kamera bőszíthette fel

2023.04.15. 14:00

Sukorón láthatjuk a világ legaranyosabb "papagájtámadását" (videó)

Láttunk már sokkoló felvételeket, ami után napokig néztünk csak ki a fejünkből, keresve a miérteket. No, ez a videó nem ilyen, nem igényel hosszas elemzést. Csak dőljünk hátra, és nézzük meg, milyen egy karakán papagáj!

HBL

Forrás: Vadmadárkórház Facebook

A kalitka látogatója kedves hangon duruzsol a gyógyulófélben levő kismadárnak, közben videót rögzít a közösségi oldalra. A sárga-zöld színben pompázó papagáj először csak mondja a magáét a maga madárnyelvén, majd egy adott pillanatban nyomatékot is ad nemtetszésének. 

Figyelem, váratlan, de cseppet sem felkavaró felvétel következik!  A gyenge idegzetűek is bátran megtekinthetik, hogyan kell felbosszantani a világ legcukibb tollasát...Így:

Mi a világért se kötekednénk vele! 

- Hamar rájött, hogy lesi videót készítenek róla és ezt bizony felháborítónak találta. De ezt a zsörtölődést nehéz komoly fenyegetésnek venni...- írta "mosolygósan" bejegyzésében a Vadmadárkórház Sukoró. 

Az apró, 54 grammos papagáj egyébként pár napja került be a kórházba, s igen komoly műtéten esett át. Egy növekvő daganat - ez volt az ijesztő diagnózis, ráadásul a szemén. A gazdáknak nehéz döntést kellett meghozniuk, de ők a reményt adó, ám kockázatos műtétet választották. A rendellenes szemet el kellett távolítani, ez pedig roppant megterhelő az állat szervezetére nézve. A komplikált operáció után nem is kell mondanunk, hogy érzi magát a páciens, hiszen az előbb nézték meg videón. 

Eszik, játszik, mintha soha nem is lett volna életveszélyben - fogalmaz a bejegyzés írója. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában