Kültéri játékokra gyűjtöttek

2023.04.03. 17:00

Retro rendezvény és jótékonyság Sárszentmihályon

A tűzoltóknak rendezett jótékonysági sütikóstoló után az óvodáskorú gyermekek támogatásának rendezését, szervezését tűzte ki céljául Vajai Judit.

Hajdú Marianna

Nagy sikere volt a jótékonysági rendezvénynek Sárszentmihályon

Forrás: Brezvai Pál

Április elsején tartott jótékonysági rendezvény összehozta a település minden korosztályát. A legfiatalabb résztvevő hat, a legidősebb hetvenhat éves volt. A retro elemekkel fűszerezett összejövetel célja nem csak a gyűjtés volt, de közösségépítő jelleggel is bírt. A településre újonnan beköltöző fiatal párok és a régi lakosok ismerkedhettek és barátkozhattak az est folyamán.

A kellemes és vidám hangulathoz minden adva volt. Az érkező vendégeket Kocsán István harmonika zenével fogadta és mindenkinek örömmel eljátszotta a kedvenc dalát, amit a dalosabb résztvevők együtt énekeltek az előadóval.

Harciasan kezdték a rendezvényt Mohácsi Gábor kyokushin bemutatóján. A sportágban jeleskedő gyerekek mutattak be különböző formagyakorlatokat a közönségnek, amit oklevéllel és csokoládéval jutalmazott a szervező.

Retro jótékonysági rendezvény Sárszentmihályon.
Mohácsi Gábor és a gyerekek kyokushin bemutatója után csokoládé és oklevél járt a szereplésért, amit Vajai Judit szervező adott át
Forrás: Brezvai Pál

A gyerekek harci bemutatója után sem csendesedett a hangulat. Boszorkányok lepték el a termet és látványos jelmezekben járták el varázs táncukat. A zumba bemutatóra már a közönséget is bevonták, járták kicsik és nagyok együtt a koreográfiát. 

Hogy a izmokat megpihentessék, agytorna vette kezdetét. Hat csapat mérte össze a tudását, ahol az első három helyezett éremmel gazdagodott.

A retro kavalkád ezután kezdődött karaokeval és a kornak megfelelően videó diszkóval, lézershow-val, amit Dj Go-Q fény és hangtechnikája tett hangulatossá, zenei programot a Bányker 100. Kft. szponzorálta.

Vajai Judit az esemény szervezője, azt is megosztotta velünk, hogy az est folyamán majd 200 ezer forint gyűlt össze. A befolyt pénzből kültéri játékokat, homokozót és műanyag kismotorokat vásárolnak, amit még a héten átadnak a Csicsergő Óvodai részére.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában