Fellépés és kiállítás

2023.04.14. 21:00

Kulturális program lesz az esélyegyenlőség nevében

Mozgássérült és vak művészek mutatkoznak be a művelődési házban. Lesz vers, ének, zene, festmények sora és zárásképpen cigányzene.

PJD

Az Alternatíva Mozgássérült Egyesület és a Sárkeresztesért Egyesület április 15-én mindenkit vár nagy szeretettel a Sárkeresztesi Művelődési Házban. A civil szervezetek 16:30-ra hívták a vendégeket arra az eseményre, melynek keretében több művészeti ágban is bemutatkoznak a meghívott előadók. 

Igari Balázs, a Pannónia Programiroda vezetőjétől tudjuk: -Elsőként Körmendi Gitta Adj esélyt című versét hallhatják az érdeklődők. A költőnő második művét, a Sérültek című verset már a születése óta vak Györök Márkkal közösen adják elő, gitárkísérettel. -

Aztán 17:15-kor megkezdődik a festménykiállítás, Rezdülések címmel. A kerekesszékben élő Kelemen-Nagy Annamária alkotásait a helyszínen meg is lehet vásárolni, ezzel is támogatva a helyi általános iskolát. 

Háromnegyed hatkor aztán zárásképpen fellép az autentikus cigányzenét játszó Lásho Lecsó zenekar és egészen este hétig szórakoztatja a művészeket, a műkedvelőket és a támogató vásárlókat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában